Volledig elektrisch, muisstil en zeer rendabel: De MAN eTGM

Maak gebruik van de vooruitstrevende performance van onze MAN eTrucks voor uw zakelijke succes: De eTGM rijdt emissievrij, fluisterstil en extreem betrouwbaar. U bezorgt klimaatneutraal en energie-efficiënt, bespaart op bedrijfs- en werkplaatskosten en kunt in de stad volledig gebruik maken van de voordelen van e-mobiliteit.MAN eTGM: ZIJN VOORSPRONG IS UW VOORDEEL

De MAN eTGM: Onderscheiden met de 'Europese transportprijs voor duurzaamheid 2020'. Momenteel verkrijgbaar in kleine serie. Overigens: Onze experts in eMobility helpen u bij het opzetten van uw logistieke toekomst. Stap nu in

  • Nul emissie: 100% elektrisch
  • Weinig geluidshinder
  • Optimale voertuigbeschikbaarheid
  • Uitstekend rijcomfort
  • Gemakkelijk instappen in e-mobiliteit

ZO OVERTUIGEND IS DE MAN eTGM

Innovatieve technologie

Innovatieve technologie

De MAN eTGM beschikt over een volledig elektrische, emissievrije en traploos aandrijfsysteem met een centrale elektromotor.

Schone prestatie

Schone prestatie

De eTGM levert een maximaal vermogen van 264 kW of 360 pk met een koppel van 3100 Nm.

Hoge accucapaciteit

Hoge accucapaciteit

De 12 zeer efficiƫnte lithium-ion NMC accupakketten hebben 185 kWh capaciteit beschikbaar en zijn ruimtebesparend gemonteerd. De zogenaamde chiller zorgt voor de vereiste koeling.

Betrouwbare actieradius

Betrouwbare actieradius

De actieradius tot 190 km is ideaal voor het distributieverkeer binnen de bebouwde kom en is zelfs voor stedelijke agglomeratie voldoende.

Korte laadduur

Korte laadduur

Om de accu te ontzien wordt de accu in ongeveer 8 uur langzaam geladen met een 22 kW wisselstroom (AC)-laadbus. Met tot 150 kW gelijkstroom (DC) duurt het laden ongeveer 1 uur.

100% elektrisch

100% elektrisch

Dat maakt de inzet in het distributieverkeer milieuvriendelijk en zeer energie- en kostenefficiƫnt.Wil je meer informatie? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in.


Download de brochure MAN eTGM