De nieuwe MAN TGM

De TGM wordt in het middelzware distributieverkeer ingezet: uitgerust met een geoptimaliseerde aandrijvingslijn zorgt hij ervoor dat u comfortabel en zuinig onderweg bent.NIEUWE CHAUFFEURSWERKPLEK

Het in- en uitstap van de nieuwe MAN is gebaseerd op de werkprocessen en de bewegingen van de chauffeur. Vaak moet het snel gaan, onafhankelijk van het weer of moment van de dag. Sliprije treden maken snel en veilig in- en uitstappen mogelijk. De optimale verlichting van de cabine biedt de nodige veiligheid en oriëntatie tijdens het instappen. 

NIEUWE CABINE

Een hoge afleverdruk, druk stadsverkeer en veel stops: Wij heben de cockpit zo vormgegeven dat minimale afleiding gecombineerd is met maximale bedienbaarheid. Zo is de transmissiebedieing op de rechterstuurhendel binnen handberiek. De elektische parkeerrem kan via een schakelaar naast het hoofddisplay worden bediend of schakelt automatisch in.

Tevens is de cockpit en het dashboard is verlaagd zodat de bestuurders altijd alles volledig in het oog hebben. Hierdoor is het blikveld voor én naat de cabine vergroot. Mede dankzij de gewijzigde locatie van de spiegelarmen.

OPTIMAAL LAADVERMOGEN

Een lichtgewicht met optimaal laadvermogen: de nieuwe MAN D08-motor is lichter dan zijn voorganger, maar zuiniger met brandstof zonder efficiency in te leveren. Daarmee is de D08 goed uitgeust voor de emissiestandaard Euro 6D.
Download de brochure MAN TGM