MAN TGX - Niet voor niets: Truck of the Year 2021

De nieuwe MAN truck is zó ontwikkeld dat de bedrijfskosten voor de ondernemer zo laag mogelijk blijven. In de praktijk betekent dit een lager brandstofverbruik, lagere reparatie- en onderhoudskosten en een hogere uptime. Dankzij een scala aan innovatieve, digitale services heeft de ondernemer bovendien te allen tijde inzicht ín en grip op zijn transportkosten. De nieuwe MAN Truck Generation is immers altijd connected.Geluisterd naar de wensen vanuit de branche

Bij de ontwikkeling van de nieuwe MAN Truck Generation is goed geluisterd naar de wensen en de eisen vanuit de branche. Meer dan 700 chauffeurs en ondernemers zijn derhalve nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van de nieuwe MAN truck. Het resultaat is een krachtige en elegante MAN Digitized Truck Generation die dé perfecte werkplek biedt voor de chauffeur. De volledig nieuwe cabine met digitale cockpit is ontworpen met maar één doel: maximaal bedieningsgemak en rij- en rustcomfort.


Bedrijfskosten blijven zo laag mogelijk

Tegelijkertijd is de nieuwe MAN truck zó ontwikkeld dat de bedrijfskosten voor de ondernemer zo laag mogelijk blijven. In de praktijk betekent dit een lager brandstofverbruik, lagere reparatie- en onderhoudskosten en een hogere uptime. Dankzij een scala aan innovatieve, digitale services heeft de ondernemer bovendien te allen tijde inzicht ín en grip op zijn transportkosten. De nieuwe MAN Truck Generation is immers altijd connected.


DE SLEUTEL TOT WINSTGEVENDHEID

Het EFFICIENCY CONCEPT resulteert in uitzonderlijk lage bedrijfskosten en is hiermee dé sleutel tot de winstgevendheid.

  • 10% LAGER BRANDSTOFVERBRUIK
  • 3% LAGERE R&O KOSTEN
  • MAXIMAAL LAADVERMOGEN


Download de brochure MAN TGX