Vraag een advies gesprek aan

Adviesgesprek inplannen

Probeer de auto's tijdens een proefrit

Proefrit aanvragen

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen

MAN Bedrijfswagens

MAN is een expert of het gebied van bedrijfswagens. De bedrijfswagens van MAN beschikken over de nieuwste technologie en trends. De bedrijfswagens van MAN hebben een ding wat altijd overeenkomt. De wagens beschikken over veel kwaliteit, zijn uiterst betrouwbaar en daarnaast ook zeer efficiënt.

Als je het hebt over kwalitatieve bedrijfswagens is de MAN TGE daar een perfect voorbeeld van. Deze moderne bedrijfswagen valt helemaal binnen de pijlers van MAN: Kwaliteit, betrouwbaar en efficiënt. De TGE is een perfecte bedrijfswagen en dat is ook niet gek, deze bedrijfswagen is namelijk samen met ondernemers ontworpen. De MAN TGE is daarom een bedrijfswagen die perfect bij de wensen van het bedrijfsleven aansluit.

De TGE is een veilige bedrijfswagen en dat komt doordat de wagen beschermd is met de nieuwste technologie. Zo zitten er veel sensoren in de auto die zorgen voor een geavanceerd stopsysteem. Dit systeem voorkomt botsingen en andere gevaarlijke situaties. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een inparkeersysteem.

Bij MANA Bedrijfswagens kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan MAN-bedrijfswagens. De bedrijfswagen die wij aanbieden zijn te koop in verschillende varianten. U kunt de MAN kopen als normale bedrijfswagen, dit is een busje met zeer veel laadruimte. Er kan ook gekozen worden voor een dubbele cabine, dit is ideaal wanneer u met veel collega’s de weg op moet. Wanneer dat nog niet genoeg ruimte voor uw personeel is hebben wij ook nog de combi variant met meerdere achterbanken. Wilt u meer weten over de opties van de MAN TGE, neem dan contact op met een van onze specialisten.  

Als u een MAN-bedrijfswagen koopt kunt u genieten van goede service. Doordat wij meerdere filialen hebben staat er altijd service voor u klaar. De service van MAN is zeer professioneel en via contracten te regelen. Hierdoor kunt u zorgeloos uw werk doen.