De nieuwe MAN TGS

Deze MAN TGS is uitzonderlijk flexibel: op het bouwterrein, voor zwaar- en distributietransport, regionaal verkeer of als specialist met een moeilijke missie.OPTIMALE BEDIENING VOOR TERREINSPECIALISTEN

De ergonomie begint bij het instappen: trapvormige, slipvaste treden zorgen voor een veilige grip en een deuropeningshoek van bijna 90º. Easy going met MAN EasyControl. Via het nieuwe vier-knoppenelement in het bestuurdersportier bedient de chauffeur belangrijke funcites zoals werklampen of waarschuwingslichten eenvoudig als hij nog buiten staat. De sfeervolle kleur "Moon Grey"  voor het interieur is robuust en optimaal bij gebruik in vuile omstandigheden.


NIEUWE CHAUFFEURSWERKPLEK

MAN SmartSelect: Hiermee bedient de chauffeur alle benodigde functies waarbij zijn hand op een ergonomische polssteun rust. De MAN SmartSelect-navigatie wordt weergegeven op het MMT-display.

Bovendien garandeert het dashboard optimaal bedieningsgemak en afleesbaarheid: knoppen en schakelaars zijn makkelijk bereikbaar en indicatoren zijn op ideale leesafstand ingedeeld.


NÓG HOGER LAADVERMOGEN

De MAN motoren D15 en D26 van de nieuwe serie zijn lichter dan hun voorganger: De MAN D26 is 80kg lichter en de MAN D15 zelfs tot 300kg. Dat betekent een nóg hoger laadvermogen.Download de brochure MAN TGS