ONZE MODELLEN

Bij MANA Bedrijfswagens bent u zowel voor nieuwe als jong gebruikte bedrijfswagens aan het juiste adres. Wij zijn dé professionele en betrokken MAN Dealer in de regio Zuid-West-Nederland.


De MAN TGE

De MAN TGE: de grote bestelwagen die nieuwe maatstaven zet in zijn segment. En dat doet ‘ie op het gebied van innovatie, veelzijdigheid en branchegerichte om- en opbouwmogelijkheden. Reken daarbij gerust op het professionele servicenetwerk van MAN: mét de bekende truckmentaliteit. De MAN TGE, daar kun je op rekenen.


MAN eTGE - 100% Elektrische bestelwagen

Maak kennis met de MAN eTGE - De volledig elektrische bestelwagen van MAN rijdt zonder schadelijke uitstoot en nagenoeg geluidloos. De eTGE levert daardoor een belangrijke bijdrage aan een gezond en leefbaar stadsklimaat.


MAN Trucks

De nieuwe MAN TGM en TGL

De nieuwe MAN TGM en TGL

De MAN TGM en TGL: sterk in distributie.

  • Ergonomie begint al bij het instappen
  • Nieuwe cockpit met intuïtieve bedieningsfilosofie
  • Duidelijk zicht: alles in één blikveld zichtbaar

De MAN TGS

De nieuwe MAN TGS

De MAN TGS heeft een volledig nieuwe chauffeurswerkplek. Ergonomisch ontwikkeld zodat het in- en uitstappen eenvoudig gaat, maar ook alle bedieninginstrumenten zijn geoptimaliseerd.

  • Nieuwe chauffeurswerkplek: lage instap
  • Bediening voor terreinspecialisten - alles onder controle
  • Nóg meer laadvermogen

De MAN TGX

De nieuwe MAN TGX

Bij de ontwikkeling van de nieuwe MAN Truck Generation is goed geluisterd naar de wensen en de eisen vanuit de branche. Meer dan 700 chauffeurs en ondernemers zijn nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van de nieuwe MAN truck. Het resultaat is een krachtige en elegante MAN Digitized Truck Generation die dé perfecte werkplek biedt voor de chauffeur. De volledig nieuwe cabine met digitale cockpit is ontworpen met maximaal bedieningsgemak en rij- en rustcomfort als uitgangspunten.

  • Eersteklas cabine: functionaliteit ontmoet comfort
  • MAN SmartSelect: primeur in de cockpit
  • Intuïtief weergave- en bedieningsconcept
  • Slimme assistentiesystemen

De eTGM - 100% Elektrische truck

De MAN eTGM

De nieuwe milieuvriendelijke MAN eTruck doet qua efficiëntie niets onder voor vergelijkbare modellen met een verbrandingsmotor en heeft een passend laadvermogen. Het voertuig combineert klimaatbescherming met prestaties en is de toekomst in het distributieverkeer in de binnenstad.


Alles aanpasbaar

Bij MANA Bedrijfswagens weten we hoe belangrijk het is om met een zo goed mogelijk gevoel de weg op te gaan. Daarom kan iedere MAN bedrijfswagen geheel naar uw specifieke wensen worden aangepast. Zo is een speciale inrichting voor een nieuwe bedrijfsauto altijd mogelijk. U kunt bijvoorbeeld zelf de inbouw van de bedrijfswageninrichting, de soort cabine, de carrosseriebouw en de accessoires bepalen. Wanneer de bedrijfswagen inzetbaar moet zijn op onverharde wegen, is een 4x4 aandrijving een geschikte optie.

Vraag advies over de mogelijkheden

Adviesgesprek inplannen

Op voorraad

Bent u nog niet helemaal zeker of u voor een nieuwe of een (jong) gebruikte bedrijfswagen wilt gaan? Onze accountmanagers helpen u graag met uw keuze! Zij kunnen u voorzien van uitgebreid advies over de bedrijfswagen die bij de aard van uw organisatie past. 

Bent u benieuwd naar onze actuele voorraad? Klik dan op de onderstaande button. 


Service

Iedereen is welkom bij MANA Bedrijfswagens. Niet alleen voor MAN en Volkswagen bieden wij een 24/7 servicedienst, maar ook voor andere merken bedrijfswagens en getrokken materieel (aanhangwagens en opleggers) kunt u bij ons terecht. Staat u met pech langs de weg? Geen paniek! Bij MANA Bedrijfswagens is er altijd iemand bereikbaar om u weer zo snel mogelijk op weg te helpen.

De werkplaatsen zijn 6 dagen per week geopend zodat uw bedrijfswagen reparatie en - onderhoud zo snel mogelijk kan worden uitgevoerd.